Online-raaputusarvat

Hopa

Hopa on online raaputusarpojen tarjoaja. Heidän ohjelmistokehittäjä on Neogames, joka on myös tuttu Scratch2Cash ja Karamba-sivustoilta. Mikä tekee Hopasta niin ainutlaatuisen on sekä sivuston että ohjelmiston laadukkuus. Myös tiedot raaputusarpatarjouksista voittajista ja organisaatiosta on helposti saatavilla. Etu: Saat välittömästi 20 ilmaiseksi raaputusarvat,

Raaputusarpatarjoukset

Hopa tarjoaa monia suosittuja online raaputusarpoja joita myös muut tarjoavat, mutta Hopassa on myös monia ainutlaatuisia pelejä. Raaputusarvat koostuvat online raaputusarvoista, jotka näyttävät melko perinteisiltä 9 raaputuspinnan arvoilta. Mutta Hopassa on myös online raaputusarpoja eri teemoilla. Lisäksi on olemassa useita raaputusarpojen ja pelien yhdistelmiä, joissa on vain osa raaputusta, mikä on luonnollisesti mukavaa vaihtelua. Hopassa on useita suuria jättipotteja, suurimmat jättipotit raaputusarvoissa ovat 3Wow ja Super 3Wow raaputusarvoissa, joissa voit voittaa miljoona euroa.

Voittajat

Hopa tarjoaa paljon avoimuutta viimeisimmistä onnellisista voittajista. Voit nähdä eri ihmisiä, jotka voittivat mukavan palkinnon Hopan verkkosivuilla. Näet myös viime voittajista ketkä ovat voittaneet suuren summan rahaa käyttämällä online raaputusarpoja.

Ilmaista pelirahaa

Koska Hopa on aina anteliaasti jakamassa bonuksia, jokainen uusi pelaaja saa 5 euroa ilmaista pelirahaa. Tällä pelirahalla voit pelata heti Hopan oikean rahan tilassa. Näin voit heti voittaa oikeita palkintoja. Jos sitten päätät tehdä talletuksen, jokainen pelaaja saa 100 % bonuksen Hopassa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Joten jos talletat 50 euroa, saat 100 euroa peilrahaa, jolla voit aloittaa arpojen raaputuksen.

Turvallinen ohjelmisto

Koska Hopa toimii Neogamesin ohjelmistolla, pelien laatu on erittäin hyvä. Mutta turvallisuus on tietysti myös hyvin tärkeää. Hopa käyttää McAfee Securen ohjelmistoja. Tämä tarkoittaa että McAfee (suuri anti-virus tuotemerkki) pitää kaikki tiedot turvassa. Lisäksi henkilö- ja kirjautumistiedot ovat turvattuja 24/7 VeriSign Authentication Servicellä, jolloin tietosi eivät pääse vuotamaan ulkopuolisten tai rikollisten käsiin. Tämän lisäksi Hopa käyttää Anti-Spam Policya, joten tietojasi ei myydä muille organisaatioille.

Reilu peli

Reilu peli on ensisijaisen tärkeää Hopassa. Siksi he käyttävät Random Number Generatoria, joka on ohjelmiston osa, joka määrittelee kertoimet ja palkinnot kussakin raaputusarpapelissä. Random Number Generatorin testaa säännöllisesti riippumaton järjestö, joka valvoo reilua peliä.